Brain Academy van droom naar missie

Zakelijk

Gerhard Kivits en Esther Roelofs, de oprichters van Brain Academy. Ontstaan vanuit enthousiasme, idealisme en een beetje gekkigheid. Maar bovenal vanuit de nodige levenservaring.
Als je ons een paar jaar geleden had verteld, dat wij nu Brain Academy zouden starten, hadden wij je voor gek verklaard. Onze eigen-wijsheden, overtuigingen, valkuilen oftewel onze levenslessen willen wij graag delen.

Wat biedt Brain Academy
Brain Academy biedt inspirerende avonden, life events, be-leefweekend en re-treats om de naakte waarheid onder ogen te zien. Eerlijk durven kijken naar jezelf en jouw leven. Niets is gek. We zijn allemaal geboren met ongelofelijk veel kwaliteiten en capaciteiten, maar gaandeweg worden ze weggemoffeld, bekritiseert of overschaduwd. We raken verwijderd van ons eigen potentieel. Door simpele oefeningen, een no-nonsense aanpak en een beetje humor gaan we hiermee aan de slag in onze programma’s.

Sta jij wel eens stil bij hoe je leven op dit moment is? Jaarlijks een APK voor onze auto vinden we heel normaal, maar is het niet gek dat we onszelf veel te weinig onder de loep nemen wanneer we het even niet meer zien zitten? Brain Academy is ontstaan vanuit ons levensverhaal. Samen met jou willen wij werken aan jouw geluk. Wij geven handvatten, inzichten & mogelijkheden om te werken aan o.a je relatie(s), werk, financiën & gezondheid.
“Het kan niet fout gaan, hooguit anders dan verwacht.”

Wil jij meer informatie over wie wij zijn en wat wij doen?
www.brain-academy.nl
info@brain-academy.nl