Café Hek vanaf 15 augustus Tante Ell; Ellen Egberts wordt nieuwe uitbater

Zakelijk

WIERDEN – Café Hek wordt Tante Ell. Bjorn en Inez Hek hebben het café aan de Nijverdalsestraat verkocht aan Ellen Egberts. Vanaf 15 augustus zwaait zij de scepter over de horecagelegenheid.

Al sinds jaar en dag is Café Hek een druk bezocht café in Wierden, maar omwille van het gezin was het horeca-echtpaar Bjorn en Inez Hek hard op zoek naar een geschikte opvolger. En die is gevonden in Ellen Egberts.
Het nieuwe café gaat Tante Ell heten. Een nieuwe naam, maar zeker wel een vertrouwd gezicht. Ellen werkt al ruim acht jaar in het café en is voor veel gasten een bekende. Ze staat te popelen om met veel enthousiasme van start te gaan en zit bomvol leuke plannen. Naast de gezellige kroegavonden komen er meer georganiseerde activiteiten op diverse avonden en in de weekenden. Met de renovatie van de Nijverdalsestraat is ook het terras van het café verruimd en vernieuwd.
Inez en Bjorn zien in Ellen de perfecte opvolgster. “Zij kent de gasten, weet hoe het leven van een cafébaas eruit ziet en bovenal is zij een graag geziene kastelein.” Zij wensen Ellen dan ook veel succes toe en zijn ervan overtuigd dat Tante Ell een succesvolle voortzetting gaat worden van hun geliefde Café Hek. De familie Hek bedankt alle gasten en voegen er nog lachend aan toe: “Tante Ell, tot snel, want wij drinken samen met jou en alle gasten dat drankje wel”.
Om deze nieuwe stap te vieren wordt iedereen op woensdag 12 september vanaf 20.00 uur van harte uitgenodigd om afscheid te nemen van Bjorn en Inez en om Ellen te begroeten als nieuwe kastelein.