CijferMeester Accountant Wierden: zelfstandig, modern en laagdrempelig

Zakelijk

CijferMeesters Frans Willemsen AA en Frank Gerdzen.

WIERDEN – CijferMeester Frans Willemsen AA weet met het accountants-administratiekantoor op bedrijventerrein de Hogelucht in Wierden klanten te binden vanwege het kleinschalige karakter en door de nieuwste ontwikkelingen op de voet te volgen.

“We zijn een middelgroot kantoor in Wierden, we kennen al onze klanten bij naam. Dankzij onze verbondenheid met de landelijke CijferMeester franchiseorganisatie kunnen we ook vooroplopen op gebied van automatisering en andere ontwikkelingen”, aldus Frans. “In feite combineren we de voordelen van zowel een groot (deskundig), als van een kleiner accountantskantoor (laagdrempelig, betrokken en klantvriendelijk). Niet iedereen mag zich overigens accountant noemen en de titel AA voeren, daar gaat een jarenlange intensieve opleiding aan vooraf, dit in tegenstelling tot administratiekantoren waar deze verplichting niet bestaat.”
De laagdrempeligheid van de Wierdense vestiging van CijferMeester Accountant biedt volgens Frans veel voordelen ten opzichte van grotere regionale kantoren. “We bieden niet alleen kwaliteit, maar we weten wat onze klanten willen; we kennen iedere ondernemer bij naam en kennen de persoonlijke wensen van de klant. Bovendien zijn we altijd bereikbaar, niet alleen tijdens kantooruren. Dat is de charme van ons bedrijf. Onze klanten ervaren dat zelf ook zo, anders waren we in de zeven jaren van ons bestaan niet zo snel uitgegroeid tot een begrip in Wierden en omstreken. Ook werken we met vaste Jaarbedragen voor de standaard- werkzaamheden en advisering zodat de klant vooraf weet waar hij of zij aan toe is”.

“Maar ook doordat we, als een van de zeventig CijferMeester vestigingen in Nederland, verbonden zijn aan de landelijke franchiseorganisatie, beschikken we over de modernste automatisering en lopen we voorop op vele gebieden. Bovendien ben ik als mededirecteur van de landelijke organisatie verantwoordelijk voor het kwaliteitsbeleid van de hele organisatie, ook al omdat ik vanuit het verleden ruime ervaring had als directeur van grote landelijke filiaalorganisaties. Een voorbeeld is de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming die op 25 mei 2018 is ingegaan en waaraan wij uiteraard al volledig voldoen”.

CijferMeester Accountant Wierden is volgens Frans hoogst modern. “We beschikken over adequate kennis dankzij verplichte regelmatige educatie zowel binnen de eigen franchiseorganisatie als vanuit de brancheorganisatie, maar ook omdat we continue als groep zoeken naar verbetering en nieuwe ontwikkelingen.”
“Bij ons kun je bijvoorbeeld via een app of via email foto’s of pdf’s van facturen sturen en digitale facturen rechtstreeks inboeken; het 'ouderwetse' inkloppen is er niet meer bij, al mag iedere klant het uiteraard ook nog op de traditionele wijze aanleveren. Bij ons geen archief meer vol papier, nee alles gaat digitaal, zo ook bijvoorbeeld de salarisverwerking. En zo kun je 24 uur per dag de actuele financiële situatie inzien, geen enkel bedrag is meer onduidelijk. Met een paar simpele handelingen tover je bij elk bedrag in de boekhouding de factuur tevoorschijn of heb je inzicht in salarisstroken en dergelijke.”

Frans is van mening dat er een verschuiving gaande is in de wereld van administratie en boekhouding. “We worden steeds meer een coach voor een ondernemer. We bieden niet meer eens per jaar een overzicht van de financiële cijfers aan, maar coachen het hele jaar door. We houden, indien gewenst, een vinger aan de pols. Door scherp naar de inkomsten en uitgaven te kijken, weet je waar knelpunten zitten of ontstaan. Zo bieden we de klant een project aan waarbij we samen een traject starten waarin we vooraf een verbeterplan opstellen. Regelmatig evalueren we dan tussentijds op basis van de werkelijke resultaten en kunnen tijdig bijsturen, waardoor het in veel gevallen mogelijk is om het financiële resultaat sterk te verhogen. En dit, terwijl de ondernemer wellicht al tevreden was met het behaalde resultaat. Er zit vaak veel meer in! We willen de ondernemer hiermee enthousiasmeren en samen met hem het resultaat van de onderneming optimaliseren!”
Daarnaast kijkt Frans ook al verder vooruit, de toekomst in. “Ik wil het kantoor toekomstbestendig maken; niet alleen door up-to-date te zijn en te blijven, maar ook dankzij goede en enthousiaste collega’s. In Frank Gerdzen zie ik een perfecte opvolger als ik over een aantal jaren met pensioen zou willen gaan. Door Frank aan het kantoor te verbinden is de continuïteit van CijferMeester Accountant Wierden gewaarborgd.”

Op zoek naar een administrateur of accountant? Zou u de voordelen ten opzichte van uw huidige dienstverlener eens willen onderzoeken? Voelt u zich niet zo thuis of niet gehoord bij een grote accountantsorganisatie? In al die gevallen kunt u uiteraard vrijblijvend en vertrouwelijk contact opnemen met CijferMeester.

CijferMeester Accountant Wierden is te vinden aan de Nijverheidsstraat 8 in Wierden (en tevens op afspraak in Enter en Almelo) of telefonisch bereikbaar via 0546 – 702 150 en f.willemsen@cijfermeester.nl