Dansstudio Dynamiek in race voor 'Beste bansschool van Nederland'

Zakelijk

ENTER – Dansstudio Dynamiek uit Enter is door RTL4 uitgeroepen tot 'De beste dansschool van Overijssel'. Dankzij deze waardering strijdt de dansstudio van Lody Pluimers ook nog mee voor de titel 'De beste dansschool van Nederland'.

Dynamiek is een dansschool die inmiddels gevestigd is in meerdere plaatsen, naast Enter ook in Almelo en Holten. De school biedt onder andere hiphop, modern jazz, dancehall, peuterdans, openingsdans op maat, ballroom en Latin, maar ook optredens en workshops op locatie.

Lody is blij met de waardering. “RTL4 heeft zelf onderzoek gedaan naar de beste dansscholen, we hebben er zelf niets voor hoeven doen. In november werden we gebeld door het programma 'de Beste van Nederland' met het nieuws over de nominatie en de vraag of wij Overijssel dan ook willen vertegenwoordigen voor de titel 'De beste dansschool van Nederland'.”

De reden voor RTL4 om de Enterse dansschool te nomineren is onder meer de actieve uitstraling van Dynamiek, dankzij de vele optredens, workshops, deelname aan wedstrijden, organisatie van evenementen, maar ook op social media. “Omdat er bij ons alleen opgeleide docenten les geven, is kwaliteit een van de redenen waarom we genomineerd zijn. De docenten zijn op de hoogte van danstechnieken, de herkomst daarvan en weten de technieken goed aan te leren”, aldus Lody.
“We hebben de afgelopen tijd veel voor het programma gefilmd, want het is een wedstrijd in de vorm van vloggen. De vlog met de meeste stemmen wint straks de titel 'de Beste van Nederland'. Stemmen kan via www.debestevannederland.tv/polls/dansscholen.