Dekker interieur toekomstbestendig op Bedrijvenpark Twente in Almelo

Zakelijk

Pasquale en René Dekker.

WIERDEN/ALMELO - Dekker interieur is deze maand verhuisd van Wierden naar Almelo. Het kleine pand aan de Bedrijvenstraat in Wierden heeft plaats gemaakt voor een volwassen bedrijfsruimte op het Bedrijvenpark Twente in Almelo, pal tegen Wierden aan. De reden om te verkassen was overduidelijk: de flinke bedrijfsgroei en de beperkte mogelijkheden in Wierden.

"We zijn van driehonderd meter vloeroppervlak naar vijftienhonderd vierkante meter gegaan", vertelt René lachend. "Dat is veel, maar we kwamen aan de Bedrijvenstraat écht ruimte te kort. Daar hadden we één overheaddeur, waar dus zowel de aanvoer als uitvoer door moest. De laatste maanden waren we veel tijd kwijt aan het verplaatsen van materialen en producten; dan moet je een keuze maken om de groei van het bedrijf niet in de weg te zitten."

Pasquale Dekker vult aan: "We wilden graag in Wierden blijven, maar er was geen geschikte ruimte te koop. Nieuwbouw op de Weuste Noord zou enorm in de papieren lopen, terwijl een paar kilometer verder, net buiten Wierden dit mooie bedrijfspand te koop stond. Dan is de keus toch snel gemaakt."

Het nieuwe complex aan Bedrijvenpark Twente 167 biedt volop mogelijkheden. "We zijn in vier jaar tijd gegroeid van een tweemanszaak naar een onderneming met negen personen.", aldus Pasquale. Op de verdiepingsvloer zijn ruime kantoren gerealiseerd met veel glas. "We hebben nog steeds een no-nonsense instelling. Dus laagdrempelig en open. In dit pand richten we ook een mooie showroom in waar iedereen in alle rust kan komen kijken wat we bieden. Zo komt er een operationele keuken, waar we op termijn ook demonstraties gaan geven", licht René toe. Daarnaast is er volop ruimte voor opslag en een royale werkplaats.

Dekker interieur zorgt voor een uniek, persoonlijk en op maat gemaakt interieur. Behalve de zakelijke markt richten René en Pasquale zich ook op de particulieren. Badkamermeubilair, meubels, kastenwanden en complete keukens inclusief apparatuur behoren tot de mogelijkheden. Van totaalinrichting tot aangepast meubilair voor een kamer-en-suite of kastenwanden.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden of op zoek naar een nieuw interieur? Neem contact op met Dekker interieur en vraag vrijblijvend een offerte met 3D-tekeningen aan via 0546- 45 15 07.