En dan opeens ben je 49, sta je voor de spiegel en denkt: “dat is niet best”.

Zakelijk

Dus je wilt minder gewicht, meer spieren en fitter worden.
Het overkwam Jon Bode, geboren 03-11-1968
Hij kwam in contact met de Corpus Milon Club in het centrum van Wierden, zijn leven veranderde….

Speciaal voor de Wiezer doet hij zijn verhaal;
De eerste keer was op 06 december 2017 dat ik er op afspraak naar toe ging. Wat zag ik daar tegenop. Ik had totaal geen conditie en kon zelfs vier minuten op de crosstrainer niet vol houden.
Ik viel er ook letterlijk vanaf.
Nadat ik er voor de 2e afspraak nog meer tegenop zag, omdat ik nu wist wat ik kon verwachten, was ik zo blij dat ik er vanaf de 3e keer met plezier naar toe ging.
De accommodatie maakt meteen een moderne indruk en zoals later bleek een goed georganiseerde club. De instructie van de Milon Cirkel liep soepel en professioneel.
Mede doordat ik zo snel resultaat had, qua conditie opbouw en gewichtsverlies, kon ik niet meer wachten tot ik er weer naar toe mocht. Het advies van de trainers is minimaal 48 tot 72 uur herstel nemen.
In januari ben ik begonnen met de afslankchallenge die een paar keer per jaar in de clubs wordt aangeboden. Dit was voor mij echt een omschakeling wat betreft mijn eetpatroon en voeding.
Het is geen dieet, je leert op een ander manier te eten. Ik moest zelfs meer gaan eten om af te vallen.
En met een geweldig resultaat, na 12 weken was ik 11 kilo lichter.
Mijn doel heb ik bijna bereikt; op mijn vijftigste verjaardag onder de 100 kilo zijn.
Ik had 12 jaar niet gesport, zat voor mijn werk veel in het buitenland en at onregelmatig.
Ik ben in totaal 27 kilo afgevallen en ga zeer zeker door met Milonnen. Voor mij is het nu erg belangrijk om mijn resultaat te behouden.
Mijn advies is ook aan mensen die ook maar enigszins twijfelen; meld je aan en doe een proefles.
Heb geen oordeel als je niet weet waar je over praat. Corpus Milon Club heeft mij zoveel gebracht.
Het is kleinschalig, laagdrempelig, ze hebben aandacht voor je en de trainers zijn soms een beetje maf. Ze zijn rechtvaardig “streng”, je traint voor jezelf maar zij motiveren jou als je er doorheen zit.

Zet de knop om en bel met de club 0546-332600 of vraag een gratis proefsessie aan via www.corpusmilonclubs.nl. Je wordt dan zo snel mogelijk uiteraard vrijblijvend uitgenodigd. De club zit aan de Marktstraat tegenover Vispaleis Maatjes. Tot gauw! Jon Bode.