KEES SMIT TUINMEUBELEN START HET SEIZOEN MET TUINMEUBEL-EVENT

Zakelijk

ALMELO - Kees Smit Tuinmeubelen start het nieuwe tuinseizoen met een groot Tuinmeubel-Event op zaterdag 24 en zondag 25 februari. De showroom in Almelo staat dit weekend in het teken van inspiratie en advies, trends, vermaak voor kinderen en veel gezelligheid.

In het eerste weekend van de krokusvakantie wordt de Kees Smit showroom in Almelo omgetoverd tot een inspirerende omgeving vol tuinadvies. Het evenement is niet alleen gericht op tuinmeubelen, ook andere tuingerelateerde bedrijven zullen op het Tuinmeubel-Event staan. Zo zijn verschillende hoveniers en tuinarchitecten aanwezig zoals: Buitenzin en Braamhaar Ankoné. Daarnaast zullen Starline Oost en Voskamp de bezoekers van advies voorzien over wellness en overkappingen in de tuin.

Op zondag 25 februari geeft Boer Tom (bekend van ‘Boer zoekt Vrouw’ en ‘Eigen Huis & Tuin’) een inspirerende workshop. Op zoek naar decoratie-advies? Professionele stylisten praten bezoekers graag bij over de nieuwste trends. Voor een hapje en drankje zijn diverse partijen uit de buurt ingeschakeld: HEKS’NKAAS, Johma, Hart voor koffie, Skier Wöske én Othmar Bier. Ook kinderen hoeven zich niet te vervelen op dit event, diverse springkussens en snoepmachines zorgen voor vertier.

In dit weekend zijn er diverse winacties voor jong en oud. Benieuwd wat de prijzen zijn? Meer informatie is te vinden op de eventpagina: www.keessmit.nl/event. Natuurlijk zijn de deuren van Kees Smit Tuinmeubelen nu ook al geopend. Elke doordeweekse dag én de zaterdag kunt u een bezoek brengen aan de showroom.