Nieuwe winkel Maxima Vloeren aan Kruissteenweg in Wierden

Zakelijk

WIERDEN – Maxima Vloeren in Wierden heeft een nieuwe winkel betrokken. Het bedrijf is verhuisd van de Nijverdalsestraat naar de Kruissteenweg; op de hoek met de Wethouder van Buurenstraat is een nieuwe showroom geopend. Bayram en Dilek Guzel zijn blij met de nieuwe locatie, die bovenal meer daglicht én ruimte biedt om de materialen te presenteren.

Maxima Vloeren is inmiddels een begrip in Wierden en ruime omgeving. Sinds 2005 is het echtpaar Guzel actief in de wereld van vloeren, tapijten, karpetten en raamdecoraties. Het ondernemersbloed stroomt al van jongs af aan door de aderen van Bayram, toch heeft hij die keuze pas op later leeftijd gemaakt. “Ik wilde altijd al ondernemer worden net als mijn broers en zussen, die hebben nagenoeg allemaal eveneens het ondernemerspad gevolgd. Achteraf gezien ben ik écht blij dat ik nu mijn eigen bedrijf heb in deze sector. Het is heel dankbaar werk! Je maakt elke klant blij met de 'final touch' in de ruimte.”

Bayram is opgegroeid in Wierden, nadat zijn ouders als eerste generatie Turken eind jaren zestig in Wierden waren gekomen. “Ik voel me Wierdenaar, met name de rust en het 'ons kent ons' past goed bij ons. Ik heb ook jarenlang bij Omhoog gevoetbald, dan leer je al snel veel mensen kennen. Ik wil hier niet meer weg.”

In 2005 opende Maxima Vloeren de deuren aan de Nijverdalsestraat, waar het de afgelopen jaren een prima ontwikkeling heeft doorgemaakt. Het moment om te verhuizen lag voor de hand. “We hebben nu meer ruimte om de vloeren, karpetten en raamdecoraties te presenteren. Hadden we eerder 210 vierkante meter beschikbaar, nu is het zo'n 330 vierkante meter, met bovendien veel opslagcapaciteit.” Het pand heeft een rijke geschiedenis, zo was het ooit de eerste supermarkt in Wierden die door de familie Eshuis werd gerund. Bayram en Dilek hebben er flink in geïnvesteerd en de ruimte opgefrist, Maxima Vloeren heeft hiermee een ruimte om trots op te zijn.

Het assortiment van Maxima Vloeren wordt in de showroom royaal gepresenteerd, voor iedere portemonnee is er iets te vinden. Er zijn prachtige vloeren in allerlei soorten, van het populaire pvc tot marmoleum, Novilon vinyl en laminaat. Daarnaast behoren ook handgemaakte karpetten, matten en vloerbedekking tot de mogelijkheden en is er een ook op het gebied van raamdecoratie voldoende keuze voor handen. “We richten ons daarbij niet alleen op de particuliere markt, ook zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor projectinrichting. Service is voor ons erg belangrijk”, duidt Bayram.

Bayram en Dilek volgen de trends op de voet, om zo goede en fijne adviezen te kunnen geven. “We gaan regelmatig naar beurzen, zodat we onze klanten de nieuwste ontwikkelingen kunnen laten zien. Daar waar eerder vooral grijze tinten waren, zie je nu meer lichtere en natuurlijke kleuren. Voor de komende periode is vooral het okergeel, bordeaux rood en het poederroze. En wat de motieven betreft is de visgraat in met name PVC vloeren weer populair.”

Benieuwd naar het aanbod van Maxima Vloeren, breng een bezoek aan de nieuwe winkel aan Kruissteenweg 2 in Wierden of kijk alvast op maximavloerenwierden.nl