Thuisin Rijssen viert 12,5 jarig jubileum

Zakelijk

RIJSSEN – Thuisin Rijssen, gevestigd aan de Nijverdalseweg 126, viert deze maand het 12,5 jarig bestaan. “Daar is een lange geschiedenis aan vooraf gegaan”, aldus eigenaar Wim Bruggink.

“We hebben in het centrum van Rijssen onder de naam Colors at Home een bedrijf opgestart. Maar door de komst van het nieuwe gemeentehuis konden we niet meer het gemak bieden dat wij voorheen gewend waren. Daarop hebben we besloten om met een andere formule en op een andere locatie het bedrijf te starten: Thuisin.”
Dit bedrijf is gevestigd aan de Nijverdalseweg 126 te Rijssen en biedt meer capaciteit om volume te presenteren dan op de oude locatie. Bovendien zijn er een groot aantal parkeerplaatsen voor handen. “Vanaf dag één bleek dit een goede keus te zijn geweest”, aldus Bruggink. “Nog steeds kunnen we een groot aanbod bieden op het gebied van een totale aankleding van de woning.

Komt u voor verf, behang, harde of zachte vloeren, kasten op maat, raamdecoratie, in between en overgordijnen, binnen en buitenzonwering... Wij zijn overal in thuis.”
Voor al de uit te voeren werkzaamheden heeft Thuisin gekwalificeerde mensen in dienst, die op deskundige wijze alle uit te voeren werken verzorgen. “Evenzo kunnen wij totale ontzorging bieden, wanneer u in uw woning meerdere veranderingen wilt aanbrengen.”

Door de groothandel WIJ die naast Thuisin bestaat, heeft Bruggink een heel netwerk van mensen om zich heen. “Die kunnen we inschakelen wanneer u bijvoorbeeld stukadoors, installateurs of bouw gerelateerde werkzaamheden wil laten verrichten verrichten. Doordat wij de samenwerking met Gerald Jansen schildersbedrijf zijn aangegaan kunnen wij binnen ons bedrijf bovendien direct schakelen wanneer u ook (een deel) van de woning wilt laten sausen, schilderen, behangen of laten voorzien van scan. Zo zijn wij in staat om in een zeer korte periode uw gehele woning te stylen of te restylen!”
Wilt u graag geholpen worden in een kleurkeuze voor uw woning dan heeft Thuisin binnen het team mensen met gedegen kennis die kunnen helpen door goed kleuradvies de keuze te bepalen.

“Omdat wij ons 12,5 jarig bestaan vieren, willen wij u laten meeprofiteren van dit heugelijke feit. Daarom hebben wij in de week van 24 tot en met 29 september de hele week een BTW-vrije actie. Bovendien is op Op woensdagmiddag en -avond een presentatie van Wijzonol. Daarin wordt aangegeven hoe de nieuwste variant LBH SDT te verwerken is en waarom deze verf van duurzame kwaliteit is. Hiervoor zijn ZZP'ers, schilders en andere belangstellenden van harte welkom!” Daarnaast worden de gehele week verschillende items onder de aandacht gebracht. Op donderdagavond en zaterdag is een styliste aanwezig die desgevraagd om kleuradvies of stylingswensen kan worden aangesproken. Bovendien hebben we zaterdag een mooi kinderplein”, waar de kleintjes zich kunnen vermaken en kunnen genieten van een lekker hapje! Wij als team van Thuisin en Gerald Jansen schildersbedrijf heten u van harte welkom in onze zaak! Houdt u vooral Facebook in de gaten waar onze geweldige aanbiedingen en activiteiten royaal worden uitgemeten.”

Tot gauw bij Thuisin Rijssen!