Topslagerij Bergman aan Binnenhof vanaf oktober Keurslager Berend Hoff

Zakelijk

WIERDEN – Topslagerij Bergman wordt per 1 oktober 2018 overgenomen door Berend Hoff. De naam verandert dan ook naar Keurslager Berend Hoff.

Slager Gerrit Bergman heeft sinds 2007 samen met zijn vrouw Lucie de slagerij aan het Binnenhof succesvol gerund. Het echtpaar nam toentertijd de slagerij over van Hoogwijk en over drie weken wordt de sleutel opnieuw overgedragen. Bergman heeft vanwege zijn leeftijd en gezondheid besloten om de zaak over te dragen aan Berend Hoff. Een aantal medewerkers gaat wel mee naar de nieuwe onderneming.

Hoff heeft veel slagerservaring en wil in Wierden een eigen gezicht creëren. De slagerij wordt een Keurslager. “Ik vind het belangrijk dat de winkel een eigen 'look en feel' krijgt. Ik ga de komende tijd de winkel ‘eigen’ maken en een aantal aanpassingen verrichten. Begin oktober wordt het interieur van de winkel vernieuwd en gemoderniseerd. Ook de voorgevel wordt aan de buitenkant gerenoveerd waardoor het pand een verfrissende en uitnodigende uitstraling krijgt”, aldus Hoff.

Medio oktober wil Hoff de deuren feestelijk heropenen en allen uitnodigen een kijkje te komen nemen.