Topslagerij Bergman aan Binnenhof verkocht aan keurslager Berend Hoff

Zakelijk

De nieuwe eigenaar van de slagerij, Berend Hoff met naast hem Lucie en Gerrit Bergman.

WIERDEN – Topslagerij Bergman aan het Binnenhof in Wierden wordt per 1 oktober 2018 overgenomen door Berend Hoff. De naam verandert dan ook naar Keurslager Berend Hoff. Aanstaande zaterdag, 29 september, is de laatste werkdag van het echtpaar Gerrit en Lucie Bergman.

Van 1 tot en met 9 oktober gaat de slagerij even dicht voor een verbouwing. Op woensdag 10 oktober worden de deuren geopend van Keurslagerij Berend Hoff. Het interieur in de slagerij en de voorgevel van de winkel worden gemoderniseerd en vernieuwd. De entree in het steegje komt te vervallen, aan de zijde van het Binnenhof komt een grote schuifpui. Hoff heeft veel slagerservaring en wil in Wierden een eigen gezicht creëren.

Slager Gerrit Bergman heeft sinds 2007 samen met zijn vrouw Lucie de slagerij aan het Binnenhof succesvol gerund. Het echtpaar nam toentertijd de slagerij over van Hoogwijk. Bergman heeft vanwege zijn leeftijd en gezondheid besloten om de zaak over te dragen aan Berend Hoff. Een aantal medewerkers gaat mee naar de nieuwe onderneming. “Wij danken alle klanten en relaties voor het vertrouwen dat zij ons de afgelopen jaren hebben gegeven. Wij wensen Berend veel succes met zijn nieuwe zaak”, vertellen Gerrit en Lucie Bergman.