Is uw kunstgebit al uw visite kaartje?

Zakelijk

Voor een mooie lach bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een goed passende prothese kunt u terecht bij Tandprotheticus Schultz. Aan de titel tandprotheticus herkent u dan ook een paramedisch specialist en eerstelijns zorgverlener die volgens de Wet Big , de aangewezen specialist is op het gebied van prothetische voorzieningen. Om de reden hebben dan ook de meeste zorgverzekeraars een contract met Schultz.

Bij verlies van tanden en kiezen slinkt het kaakbot waardoor een kunstgebit los kan gaan zitten. Hierdoor wordt kauwen en praten moeilijker en kan tandvlees ge-irriteerd raken of pijn gaan doen. Het gevolg is dat u niet meer vol-uit durft te lachen. Bovendien kunnen wangen gaan invallen bij een slinkende kaak waardoor een gezicht er ouder uit ziet. Met een klikgebit op implantaten wordt dit proces een halt toegeroepen. Een klikgebit is een prothese die je kan vastklikken op twee of meerdere implantaten[ kunstworteltjes]. Een klikgebit zit zo stevig vast, maar kan wel worden uitgenomen voor reiniging. Op deze manier geeft het u weer zelfvertrouwen, want u uw kunstgebit komt niet meer los met spreken in het openbaar[ praten], lachen ,eten en zwemmen etc. Voordeel u hoeft geen kleefpasta meer te gebruiken.
Ook belangrijk om te weten is dat een een klikgebit bijna volledig wordt vergoedt vanuit de basisverzekering. Graag kijken wij met u mee welke dekking uw zorgverzekering geeft , zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.
U kunt zonder verwijzing terecht bij Tandprothetische Praktijk Schultz voor een volledige kunstgebit, gedeeltelijke prothese [ plaatje ], behandelplan immediaat prothese [eerste kunstgebit] ,reparaties en opvullingen etc.
U bent van harte welkom op onze open dag zaterdag 6 oktober.Het team van Tandprothetische Praktijk Schultz en de implantoloog zijn er voor al uw vragen ,ook wat betreft de eigen bijdrage staan we u graag te woord.
Tevens zijn wij ter uitbreiding van ons team nog op zoek naar vakbekwame tandtechnici / tandprothetici .
De koffie met iets lekkers staan klaar op deze open dag aan de Berlagelaan 97 [schuin tegen over het Vincent van Goghplein ] in Almelo!